Hemsida

Lyhörd webbyrå
Prowa webbyrå är en inte bara en renodlad webbyrå, vi är en kommunikationsbyrå med tjänster som skapar en helhetslösning för ditt företag på webben.

Vad kan vi göra för dig?

Vår webbyrå jobbar med heltäckande lösningar inom webbdesign, digitala strategier, utveckling av hemsidor, mobila hemsidor, sökmotoroptimering och marknadsföring, logotyper, och tryck. Prowa är lika mycket en kommunikationsbyrå åt ditt företag som en webbyrå. Du som företag ska kunna samla allt hos oss som har med hemsida och marknadsföring att göra. Vi gör det enkelt för er!

 

Webbdesign
Våra webbdesigners har till uppgift att uppfylla fler olika punkter. De gör hemsidan användbar, se till så att hemsidan är funktionsduglig och att den är användarvänlig. Prowas webbdesigners är lyhörda och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål.
Webbutveckling
Vi utvecklar hemsidor och e-shopar först och främst i plattformar som WordPress och Woocommerce. Våra utvecklare hanterar CSS och HTML i programmeringsspråken Java-script och PHP som är mest förekommande i plattformen WordPress.
WordPress
Wordpress är den populäraste plattformen som finns. Vi bygger hemsidor från grunden via denna plattform samt så löser vi de eventuella problem som kan dyka upp på nuvarande WordPress hemsidor.
Bild & Innehåll
Bra texter och rätt bilder på sin hemsida är idag viktigt av olika skäl. Dels ur SEO synpunkt. Att texter och bilder når ut till företagets rätta målgrupp. Vi har kunskapen inom Photoshop,Illustraror och Indesign för att skapa alla former av fil format.
Sökmotoroptimering
SEO är långsiktigt arbete med en hemsida för att nå en bra placering på t.ex Google. Vi jobbar med att se över innehåll, bilder och struktur av ert företags hemsida. Ut- och ingående länkar, metataggar, meta describtion, rätta sökord och rätt H taggar är andra viktiga faktorer.
Marknadsföring
Vill du nå ut till fler kunder? Annonsera eller använd ditt företag rätt i sociala medier, Google annonser eller via branschtidningar med hjälp av oss. Vi kollar över just er målgrupp, bestämmer vart ni ska synas, skapar text och bild annonser mer det rätta budskapet.

Vi återkopplar inom 24 timmar

För och Efternamn

E-post

Telefonnummer

Jag vill ha tjänst:
Full UppdateradBackup SupportSupport