När man pratar om ämnet dating så kan man nog påstå att dagens samhälle har totalt ändrat både toleransnivån samt synen om ämnets exponering i vardagen. Ett ämne som genom åren har ansetts att vara relativt tabu har idag blivit en del av samhällsstrukturen samtidigt som exploateringen av dess ekonomiska möjligheter expanderar som aldrig förr.

Internet har blivit en del av vardagen och datingkulturens internetsamhälle erbjuder en ganska så bred skala av  dating webbplatser, som i sin tur erbjuder möjligheter till att träffa den så kallade rätta. Det finns även dating för par och även swingers klubbar runt om i Skandinavien. 

Klubbar för den invigda

I Sverige så visar det sig att det finns ett tiotal registrerade swingersklubbar och att dessa oftast ligger i storstadsområdena. Bor man i Skåne och tycker om “att swinga” så finner man ett lite bredare utbud av dessa om man då skulle vara beredd att ta sig över till Danmark, då Köpenhamn visar sig registrerat dubbelt så många klubbar än Sveriges totala antal. 

Vill man hålla sig på hemmaplan så skriv bara swingersklubb malmö på google så hittas en del av dessa ganska enkelt och vill man kanske åka längre upp i landet så erbjuder till exempel våran vackra huvudstad självklart ett antal. För folk som bor i glesbyggden visar det sig finnas privata förbestämda gruppträffar vilket i sin tur förenklar samt minskar kostnaderna för att åka till en klubb i storstaden.

Dating på nätet

När vi pratar om dating på nätet är utbudet i dagens internetsamhälle nästan överväldigande. Det finns allt från milf dating, gay dating, BDSM dating samt till och med dejtingsajter som uppmanar till otrohet. Det finns även ett stort antal dating webbplatser där kunderna kan även få välja möjligheten till lite mer personligt kontakt innan man träffa varandra via en videochatt-kanal. 

Dating i framtiden

Som ni redan har förstått så har samhället idag inriktat sig väldigt starkt på all sorts exploatering av både dating ämnet och individens egna personliga smak och inriktning, medans dating industrin omsätter enorma mängder av pengar och fortsätter att sprida ut sina vingar till och med inom den teknologiska världen. Framtiden visar sig i princip erbjuda nästan oändliga och till och med hittills otänkbara möjligheter för förverkligandet av olika dating möjligheter då man både kan uppleva dessa i virtual reality miljöer eller till och med personliga träffar med avancerade dating robotar. 

Framtiden pekar allt mer på ett samhälle där teknologin blir en stor del av dating världen. 

Categories:

Tags:

Comments are closed